Væren og sanset nærvær

Væren er forbundet med den kropslige sansede oplevelse af at være til stede i det som er lige nu.

Det er at have opmærksomhed på det som er gennem sanset nærvær. Det er ikke en statisk tilstand, men en levet oplevelse af at være sig selv. Fri af tillærte ideer om hvem vi er, og hvordan vi bør være.

Væren handler også om bevægelsesfrihed. Frihed til et liv i bevægelse. En dyb kropslig frihed, som muliggør, at vi naturligt kan finde tilbage til vores indre balance. Frihed til at bevidstheden kan bevæge sig frit i alle retninger – friheden til at være det, som vi sanser – til at lade indre impulser komme til udtryk i livet.

Grundlaget for arbejdet med væren er at være tilladende og nysgerrig på sig selv og sine oplevelser. Holdningen er at du skal ikke ændre på noget – du skal ingen steder hen – alt det, som der er brug for, er her allerede. Det er forståelse af de indre oplevelser, der er brug for. Forståelsen og tilladelse vil skabe ændringer, som kommer inde fra din egen væren.

At blive sig selv

Den største smerte er at være på afstand af sig selv. Vi er ofte optaget af gøren i vores liv og mister kontakten til vores naturlige væren. Det kan blandt andet vise sig som angst, depressioner og stress. Ved at vende opmærksomheden tilbage mod sig selv, sansningerne og tillade og forstå de indre oplevelser af os selv opstår muligheden for at genskabe kontakten til det, som vi i virkeligheden er. 

  • Åben opmærksomhed på sansningerne.
  • Sanset nærvær gennem vejrtrækningen og kropsoplevelse.
  • Nysgerrig, tilladende og undersøgende reflektion.
  • At være tilstede i rummet og relationen.
  • Spiritualitet er et naturligt element i vores væren.
  • En bevægelse fra gøren til væren.

TERAPI PRISER:

1 individuel session: kr. 800,00 pr. time
1 par session: kr. 1.200,00 pr. time
Gruppesessioner – mægling og supervision: 1.250,00 pr. time